zmień strefę czasową »

TVN > Forum > TVN > O TVN

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

O TVN

Czyli wszystko o... TVN

coś nowego w ...

6 stycznia 2012

Benekpolska1 Benekpol ... 733 1346

coś nowego w tvn turbo

Dodane 06 styczeń 2012; 22:04
często widać stare odgrzewane tematy na tvn turbo aż do znudzenia,a nie zauważyłem żadnej transmisji ze zlotów i majówek bmw odbywających się w Toruniu,ten temat z pewnością zainteresował by całą rzeszę fanów marki

Co się stało z TVN?

Dodane 02 styczeń 2012; 22:05
od dawna z Żoną uważaliśmy TVN za stacje na bardzo wysokim poziomie. Tymczasem w ostatnim sezonie (od 09.2011) poziom programów drastycznie spadł.
Robicie wszystko co najgorsze i coraz bardziej upodabniacie się do polsatu, który każdy program albo kopiuje albo nieudolnie i sztucznie rozpoczyna i jeszcze szybciej...

tvn

Dodane 22 grudzień 2011; 10:08
tvn najlepsza telewizja w Polsce

TVN ma wielką moc....

Dodane 13 grudzień 2011; 16:03
Nie zrobi ze mnie gwiazdę i pozwoli trochę zarobić na Święta...bo nie mam pracy i zapłaconych rachunków...

wybory

Dodane 21 wrzesień 2011; 19:30
Jestem osobą którą nie interesuje się wyborami i napewno się na nie nie wybiorę, ale... wydaje mi się oglądając fakty w TVN nie wiem jak innej części naszego społeczeństwa? że przekaz ten jest bardzo stronniczy na korzyść PO - słuchając wiadomości TVN- mam wrażenie jakby więcej uwagi poświęcano temu czego PIS nie zrobił a...

Nietypowe pytanie ;)

Dodane 07 grudzień 2011; 19:47
Dzień dobry,
Mam dość nietypowe pytanie. Czy mogę znaleźć gdzieś na państwa stronach internetowych, ewentualnie czy byłaby możliwość wysłania mi na jakimś elektronicznym nośniku wydania "Sportu" po "Faktach" z dnia 31 maja 2002 roku ? Udzielałem wtedy Państwa stacji wywiadu na temat prognoz na mecz...

Życzenia Świąteczne

Dodane 06 grudzień 2011; 13:47
Życzymy wszystkim zdrowych i wesołych świąt, oraz pomyślności w Nowym Roku. Pozdrawiamy Mistrzowie Szeptów

Zamieszki w Warszawie

Dodane 11 listopad 2011; 23:35
Uważam, że po tych zdymach dzisiaj, to tvn powinno ścigać tych, którzy podpalili wozy tvn24, i tvn meteo. Powinniście ukazać ich dane, i nie bać sie pokazania twarzy. To nie tvn ma się bać, o "ochrobie danych osobowych", lecz ci bandyci.

Odwróceni (2007)

Dodane 21 listopad 2011; 20:27
Nie wiem ale nie sam ja jeden tak uważam że teraz co jest puszczane filmy kryminalne np. "układ warszawski" to mi się śmieć , płakać chce -,- przecież to czy inne podobne to jest tak żałosne że tego się nie da oglądać.
Najlepszy co było i do dziś jest to każdy spotkany ludzik na ulicy co oglądał Odwróconych to...

TVN - program ok, ale czas reklam...

Dodane 15 listopad 2011; 21:00
wydaje mi się, że reklamy przeszkadzają w odpowiednich momentach, tym bardziej, że wyprowadza to ze stanu skupienia podczas ogladania.
Czy uważasz też podobnie?>

Kiepskie zajawki

Dodane 10 listopad 2011; 07:04
Witam.

Te zajawki przed zwiastunami filmów, seriali i programów, przedstawiające wypowiedzi ludzi wziętych z ulicy ("Mam ochotę zobaczyć dobry film o miłości") są na poziomie POLSATU. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za ten pomysł, ale powinien być zwolniony - wiocha typu "Dlaczego Ja?".

Lektor

Dodane 12 listopad 2011; 06:24
Boshe ludzie dlaczego potraficie wszystko sp.... !!!! Wlaczam gladiatora i co slysze ???
"Liberyjczyk", "zaplacisz mi za to po tej lub po tamtej stronie" (czy jakos tak), ogladalem ten fil milion razy i jak mam ochote go obejrzec jeszcze raz w tv przed snem to mi sie rzygac chce i odechciewa wszystkiego !!!...

Odnośnie porażek seriali

Dodane 08 październik 2011; 13:13
Władze TVNu niech uważnie śledzą to co na wizji mówią ich ludzie. Nie raz spotkałam się z opinią osoby publicznej, np w DDTVN, że nie ogląda telewizji. Telewizja stała sie niemodna i ten trend lansują paradoksalnie gwiazdy TV. Pomyslcie czy to nie wplywa na widzow, skoro same osobowosci Tvnowskie takie cos propaguja....

Film dokumetalny

Dodane 01 listopad 2011; 23:40
Mój kolega z RPA nakręcił w pełni profesjonalny film dokumentalny w jakości HD i chce go udostępnić całkowicie za darmo, czy ktoś może mi doradzić w jaki sposób skontaktować się ze stacją telewizyjną w celu emisji, bardzo dziękuje za pomoc,

Napisy dla niedosłyszących

Dodane 31 październik 2011; 19:21
Witam!
Mam problem, który nie daje mi spokoju, gdyż mam dziecko niedosłyszące ,a Wasza profesjonalna , nowoczesna , i otwarta na problemy wszystkich stacja , tak naprawdę nie robi nic aby Ci najbardziej potrzebujący ludzie mogli w pełni korzystać w Waszych propozycji .Moje dziecko oglądając filmy , wiadomości, inne...

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 7

Rozrywka i film

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny