zmień strefę czasową »

TVN > Forum > TVN > Nasi prowadzący

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Nasi prowadzący

Czyli wszyscy ci, których możesz spotkać po drugiej stronie ekranu. Wszelkie uwagi, zwłaszcza te entuzjastyczne:), na ich temat mile widziane

KUŹNIAR ...

27 stycznia 2012

eszlender eszlende ... 937 1786

KUŹNIAR WRACAJ !!!!

Dodane 27 styczeń 2012; 10:16
Prowadzący dzisiejsze ...wstajesz i wiesz, chyba zapomniał o profesjonaliżmie.Zaprosił do rozmowy człowieka, aby porozmawiać o protestach internautów i ...nie dał mu rozwinąć jakiejkolwiek odpowiedzi.Jest to po prostu monolog z tezą a nie profesjonalnie prowadzona rozmowea ...wstyd.

Pieńkowska a Kantereit

Dodane 24 styczeń 2012; 11:48
Ostatnio mam czas na to, aby dość uważnie śledzić DDTVN i nie da się nie zauważyć, że między Jolantą P. a Robertem K. przyjaźni nie ma. Muszę przyznać, że Kantereit jest dość nudny, ma często mało trafne spostrzeżenia itp., natomiast Pieńkowska jest bardziej błyskotliwa, faktycznie ma dużą wiedzę w związku z tym błyszczy w tym...

"Prezenterzy" Automaniaka

Dodane 06 maj 2011; 22:14
Gdy oglądam ten program to normalnie bebechy mi się w brzuchu przewracają! Czwórka "wspaniałych" z programu Automaniak twierdzi, że samochód KIA jest lepsze od Audi!!! Mówią, że BMW M5 to porażka inżynierów niemieckich... Zero jakiegokolwiek profesjonalizmu. Zero wiedzy.
Marcin prokop -...

wywalić Pieńkowską z DDTVN

Dodane 19 styczeń 2012; 10:03
zbieram wpisy aby wywalić Pieńkowską z DDTVN

p. Anita Werner

Dodane 17 styczeń 2012; 22:33
Bardzo lubię oglądać programy przez nią prowadzone. Przeczytałam dzisiaj nieprzyjemny wpis na jej temat na stronie TVN24. Niestety nie jestem w stanie opublikowac tam swojej opinii.
Cóż ....bez komentarza.

Katarzyna Kolenda-Zaleska

Dodane 09 styczeń 2012; 10:09
Pani Kasiu, uprzejmie informuję, że dzisiejsze "wejście" w DD TVN było dosyć feralne, a to za sprawą nietrafionej stylizacji, czerwonego kolorytu skóry twarzy i szyi i zgarbionej postawy, która sprawiała wrażenie braku pewności siebie. Nie ukrywam, że byłam w ciężkim szoku, kiedy ujrzałam Panią w porannej...

Prześladowanie

Dodane 06 styczeń 2012; 20:06
Prześladowanie przez Karolinę Bilską z małżonkiem i jego kolegów w miejscu mojego zamieszkania.Mój adres 11 listopada 16/29 Libąż województwo małopolskie.
A najgorsze w tym jest że siedzą pod moim mieszkaniem i cały czas nagadują na mnie i na moją rodzinę.Z tego co się zaokrętowałem to jedna osoba na 90% ma...

Metamorfozy... :)))

Dodane 05 styczeń 2012; 22:57
p. Katarzyna Werner, dzisiaj p. Justyna Pochanke ... :)
Prosto, z klasą, no, no... trochę głupio pisac o takich sprawach ale tak to widzę ... co nie zmienia faktu, ze czekam juz na powrót ikony stylu:) p. Anity Werner

NATASZA URBAŃSKA

Dodane 11 wrzesień 2011; 23:06
Szanowni Państwo.
Rzadko pozwalam sobie na komentowanie decyzji programowych stacji telewizyjnych. A tak naprawdę…robię to pierwszy raz ale to co zrobiliście Państwo z jednym z moich ulubionych programów na Państwa antenie zmusiło mnie do zabrania głosu.
Jestem osoba rozsądną…i zdaję sobie sprawę z...

Bielak

Dodane 21 wrzesień 2011; 11:07
Oglądam własnie powtórkę programu "Jazda polska" śmiech mnie bierze jak słucham tego gościa! Kilka lat temu uczył kierowców poprawnej jazdy! Włosy mi i forumowiczom stawały dęba co ten gość wyczyniał na drodze! Oczywiście skomentowany był wówczas odpowiednio na Waszym forum! Dziś koleżka...

Prokop

Dodane 09 maj 2011; 20:51
dowcipy Prokopa zaczynają być obleśne......

p. Anita Werner - FpF piątek

Dodane 16 grudzień 2011; 19:37
SUPER...., prawdziwa jakość ... w normalnych warunkach... zawsze się przebije... :)

p. Kamil D.

Dodane 23 listopad 2011; 22:37
Irytacja może wynikać ze zmęczenia... :(

Fakty sobota 19.11.2011

Dodane 19 listopad 2011; 20:11
Dzisiaj zaskoczyły mnie Fakty (bardzo mile)... i po raz kolejny rozbawił świetny felieton p.Pawła Abramowicza(jak zwykle perełka:)

Fakty po faktach poniedziałek 07.11.2011

Dodane 07 listopad 2011; 20:29
... okazuje się,że można jeszcze lepiej :) .... super!

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN Turbo

Męska stacja

TVN 7

Rozrywka i film

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny